sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Santa Cruz kuvia

Moi kaikki! Oon ehkä vihdoinki alkanu enemmän sopeutumaan ja saanu asioita enemmän järjestykseen. Koulu menee jo paljon paremmin ja läksymäärä ei tunnu enää niin isolta kuin alussa. Nää kuvat mitä tässä postauksessa on otin Santa Cruz:sta oltiin siellä käymässä vähän rannalla. Siellä oli oikeesti niin kaunista, mä tykkään niiin paljon merestä ja näistä kallioista ja vuorista! Haluun   tonne todellaki nopeesti takas. Meiltä ajaa tonne Santa Cruz jonkun tunnin tai vähän alle jos ei oo ruuhkaa, mutta yleensä on... En kyllä ymmärrä yhtään näitä mile mittoja, koska sinne on joku 30 miles tai vähän enemmän tuntuu niin vähältä, vaikka se onkin melkein jotain 60 kilometriä.
                    Meillä alko just loma ja haluisin kauheesti alkaa tekee videoita taas. Yritän saada itteni takasin videoiden tekemiseen loman aikana. Voitte laittaa kommenttia myös minkälaisia videoita haluatte, että tekisin nyt tässä lomalla. Mulla ei oo oikeestaan mitään suunnitelmia lomalle, joka on toisaalta tosi hyvä, koska sillon saan tehtyä tarvittavat läksyt ajoissa ja käydä vähä shoppailee ja hengailla mun uusien kaverien kanssa. Oon tosi onnellinen siitä, että ihmiset on ollu täällä tosi avoimia ja kutsunu mua mukaan kaikkialle ja halunnu tutustua. Tietenki se oli sillei, että ekat pari päivää kaikki oli sillei waau mistä sä tuut ja yms ja nyt melkein kahen kuukauden jälkeen ketään ei oikeestaan kiinnosta jos et itse mene vastaan ja alota keskustelua, mutta se oli tosi hyvä alussa ku kaikki tuli vaan juttelemaan ja opettajat esitteli sut luokalle yms. 
                    Kävin pari viikkoa sitten Winterball nimisissä tanssiaisissa. Ne oli San Josen keskustassa glass house nimisessä paikassa. (Voitte käydä kattoo minkälainen mekko mulla oli instagramista @theemppu) Ne ei ollu kyllä yhtään sellaset mitä leffat antaa kuvan amerikkalaisten koulutansseista. Kaikki tanssi sen oman date:n kanssa tai "grinding" sen oman date:n kaa ja se oli vähä outoo musta:DD. Mutta siellä oli kyllä tosi hauskaa ja oon menossa toukokuussa junior ja senior prom. Kävin just kattomassa prom mekkoja ja ne oli ihania! En yhtään tiiä vielä minkälaisen haluun, mutta oon aatellu jotain mitun ja sinisen väristä tai ne mitä kokeilin niin noi värit näytti parhaimmilta. 

Emppu

6 kommenttia:

  1. Moi Emppu! Löysin sut ihan pari päivää sitten youtuben kautta ja sieltä eksyin sun blogiin. Video/postaus ideana ja toiveena olis niinkun semmonen video tanssita. En siis tarkoita videota missä tanssit vaan niinkun semmosta missä kerrot tanssista harrastuksena, kuinka monta kertaa harrastit/harrastat viikossa, missä joukkueessa olit ja niinkun tämmösiä. Itse harrastan kanssa tanssia ja tähtäimessä olis kisoihin pääsy jollain ikä vuodella. Olisi siis tosi kiva jos siitä voisit sun loman aikana postauksen/videon tehdä. Onnee sulle sille Amerikkaan! OOT IHANA <3

    VastaaPoista
  2. Wow en ookkaan aiemmin tienny sun blogista mut tää on kertakaikkisen upee, rakastan sun kuvia täällä!😍

    VastaaPoista
  3. moi! ootko siis vaihdossa vai muuttanu perheen kanssa ? :-) kuinka kauan meinaatte olla ja minkä takii lähitte ? :-)

    VastaaPoista
  4. kui sun kaveritkin puhuu suomea tuola californiassa .. :o ja siis asutko siellä vain hetkellisesti vai niinku pidemmän aikaaa? olis kiva jos tekisit täsät aiheesta videon niin selkis enemmän tää asia!

    VastaaPoista
  5. Jäätkö sä sit sinne Californiaa asumaa, vai tuutekste takas Suomee jossai vaihees? :)

    VastaaPoista